یک هنرمند دیجیتال به تازگی با استفاده از تصاویر بقایای مومیاییشده ملکه تی (مادربزرگ توتعنخآمون) که مربوط به ۳,۴۰۰ سال پیش است، چهره او را بازسازی کرده است. در این بازسازی، چشم، بینی و دهان را به تصویر اضافه و با ساختار استخوانی کاملاً سالم ملکه هماهنگ شده است. سپس مو، ابرو و مژه به تصویر افزوده و چهرهای زنده از این مومیایی خلق شده است. نتیجه نهایی، زنی با موهای بلند و تیره، چشمان درشت قهوهای رنگ و پوستی تیره بود.
ملکه تی همسر اصلی فرعون آمنهوتپ سوم بود که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۵۳ پیش از میلاد بر مصر حکومت میکرد. او بین سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۳۳۸ پیش از میلاد زندگی کرد. ملکه تی مادر فرعون آخناتون بود و حتی پس از به تخت نشستن پسرش نیز نقش مهمی در دربار ایفا میکرد.
آخناتون، پدر توتعنخآمون یا همان «پادشاه جوان» بود که از سن هشت یا نه سالگی و بین سالهای ۱۳۳۲ تا ۱۳۲۳ پیش از میلاد بهعنوان فرعون حکومت کرد. مومیایی ملکه تی در سال ۱۸۹۸ در مقبره آمنهوتپ دوم در دره پادشاهان کشف شد؛ اما تا سال ۲۰۱۰ هویت او تأیید نشده بود.
یک هنرمند دیجیتال معروف به «جراح فتوشاپ»، با استفاده از عکس بقایای مومیایی ملکه تی، تصویری زنده از چهره احتمالی او بازسازی کرده است. ویدیوی این فرایند نشان میدهد که او در ابتدا چشمها را در حفرههای خالی جمجمه قرار داده و سپس بینی را با دقت روی ساختار استخوانی او تطبیق داده است.
او همچنین موهای بلند و قهوهای مجعدی را با خط موی جمجمه هماهنگ کرده و قسمتهای خالی اطراف ابروها را با موهای ظریف پر کرده است.
این هنرمند حتی دست مومیاییشده ملکه تی که روی سینه او قرار داشته را هم بازسازی کرده و با نمایش چروکها و ناخنها، ظاهری واقعی تر به آن بخشیده است.