اقتصاد آنلاین؛ گروه استان ها_ حسین وحیدا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادآنلاین در اصفهان گفت: آب زاینده رود، ۱۰ روز در رودخانه و ۸ روز در دریچه های آبیاری، جاری خواهد بود که برای کشت بسیار اندک است و از مسئولان درخواست داریم که حداقل، آب برای ۱۰ روز در دریچه های آبیاری جریان داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه زاینده رود از روز جمعه دوم آذرماه بازگشایی شده است، اظهار کرد: آب زاینده رود شش روز مفید در شبکه های آبیاری غرب جریان می یابد، بدین معنا که پس از سه روز، تخصیص کامل به غرب استان، میزان آب رها شده از سد زاینده رود افزایش یافته و سه روز نیز به شکل مشترک برای غرب و شرق استان جریان خواهد داشت.
وی افزود: پس از آن حجم آب جاری از سد زاینده رود کاهش می یابد و با تخصیص کامل برای شبکه آبیاری شرق جریان زاینده رود به پایان می رسد، بدین شکل آب زاینده رود، ۱۰ روز در رودخانه و ۸ روز در دریچه های آبیاری جاری خواهد بود که بسیار اندک است و از مسئولان درخواست داریم که حداقل آب برای ۱۰ روز در دریچه ها جریان داشته باشد تا کشاورزان بتوانند کشت حداقل را انحام دهند.
رئیس هیات مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان با اشاره به اینکه آب زاینده رود هشتم آذرماه به اصفهان می رسد، گفت: ۲۰ سال است در شرق اصفهان کشت ۱۰۰ درصدی نداشته ایم، سال گذشته ۱۴ روز آب مفید رودخانه را در دریچه ها داشتیم و اگر امسال ۸ روز رودخانه در دریچه ها جریان داشته باشد کمتر از ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته کشت خواهیم داشت چرا که پرت آب در هر دو سال یکسان است اما با کاهش روزها، میزان آب مفید کاهش خواهد یافت.
وحیدا کشت غالب کشاورزان به تجربه سال گذشته را گندم دانست و گفت: کشاورزان مقدار اندکی نیز جو کشت کردند چرا که خرید جو در سالهای گذشته به دلیل قیمت کم شده است.