به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر ملكی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در برنامه نمودار رادیو ایران گفت : قیمت گوشت قرمز بسیاری از خانوادهها را با چالشهای مالی مواجه كرده است.
او با اشاره به علل نوسان قیمت گوشت در بازار افزود: كارشناسان به عواملی همچون عملكرد واسطهها، كمبود نهادهها و آثار مخرب خشكسالی بر دامداری و كشاورزی در سالهای گذشته را از عوامل اصلی این افزایش قیمت اعلام می کند که حمایت و نظارت دولت براین امر ضروری است.
ملكی گفت: با توجه به بالا بودن قیمت نهادهها، نرخ تمامشده تولید گوشت قرمز بالاست که به همینخاطر قیمت گوشت شاید گران به نظر بیاید، اما با یک حساب و كتاب سر انگشتی میتوان به این نتیجه رسید كه با شرایط كنونی این قیمت برای تولیدكننده صرفه ندارد.